Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
 
 
Απολυμάνσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
 
 
Τηλέφωνα: +302108646677
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
Ελικώνος 109
113 64 Αθήνα, Κυψέλη
 
Τηλέφωνο: +302108646491
 
Φαξ: +302108663636
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Μυοκτονίες | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα

 
Η INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα αναλαμβάνει μυοκτονίες άμεσα και αποτελεσματικά.

Στόχος της μυοκτονίας είναι αφενός η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που εισέρχεται ή τυχόν υπάρχει σε ένα χώρο αφετέρου και η λήψη προληπτικών μέτρων για τον έλεγχο επανεμφάνισης.

Τα τρωκτικά αποτελούν κίνδυνο τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο (καταστροφή και υποβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων, καταστροφές σε κτιριακές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, φορείς μολυσματικών ασθενειών)

Ο έλεγχος και η καταπολέμηση των τρωκτικών αποτελείται από τα εξής βήματα:

Μελέτη της εγκατάστασης και δημιουργία προστατευτικού δικτύου ειδικών δολωματικών σταθμών με τις απαραίτητες προδιαγραφές (EPA), σε χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν δολώματα (π.χ. κουζίνες εστιατορίων), τοποθετούνται ειδικοί μηχανικοί σταθμοί παγίδευσης τρωκτικών.

Οι δολωματικοί σταθμοί διαθέτουν καπάκι και κλειδί ασφαλείας, ενώ περιέχουν δολώματα αναρτημένα με ασφάλεια σε μεταλλική ράβδο, ώστε να μην μπορεί το τρωκτικό να τα μεταφέρει εκτός. Επιπλέον αποτρέπουν την πρόσβαση στο τρωκτικοκτόνο φάρμακο από κατοικίδια, ανθρώπους και παιδιά, καθώς και αλλοίωσή του από τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα την μείωση της ελκυστικότητας προς το τρωκτικό.