Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
 
 
Απολυμάνσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
 
 
Τηλέφωνα: +302108646677
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
Ελικώνος 109
113 64 Αθήνα, Κυψέλη
 
Τηλέφωνο: +302108646491
 
Φαξ: +302108663636
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Καθαρισμοί Στρωμάτων | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα

 
Το στρώμα είναι το πιο βρώμικο μέρος μέσα στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι περνάμε σχεδόν το μισό μας χρόνο σε αυτό, δεν το καθαρίζουμε ποτέ.

Οι κυριότερες αιτίες ρύπανσης του στρώματός μας είναι τα ακάρεα, τα οποία τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα επιδερμίδας που αποβάλλουμε και από άλλες σωματικές εκκρίσεις/υγρά (ιδρώτας, σάλιο, αίμα κλπ). Τα ακάρεα και πιο συγκεκριμένα τα υπολείμματα των ακάρεων, είναι η κύρια πηγή αλλεργίας στις μέρες μας.

Για το λόγο αυτό επιβάλλεται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ένας καλός καθαρισμός του στρώματος με ειδικές μεθόδους.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μεθόδους για τον καθαρισμό των στρωμάτων με ειδικά μηχανήματα και εγκεκριμένα βιολογικά-οικολογικά προϊόντα.

Στα ξενοδοχεία έχει γίνει υποχρεωτικός βάσει νόμου ο καθαρισμός όλων των στρωμάτων, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ΦΕΚ 3387/AA 4.27/20-10-2016.
 

Τεχνική Περιγραφή Προτεινόμενων Εργασιών

 
  • Οικολογικός βιοκαθαρισμός στρωμάτων με σύστημα Hoover Royal: Σκούπισμα του στρώματος με ταυτόχρονο τίναγμα χιλιάδες φορές το λεπτό με αποτέλεσμα την απορρόφηση από το εσωτερικό του στρώματος όλων των αλλεργιογόνων ουσιών και μικροσωματιδίων που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες, επιτυγχάνοντας έναν τέλειο και βαθύ καθαρισμό.

  • Αντιαλλεργική προστασία στρωμάτων: Ψεκασμός των στρωμάτων με χρήση του μοναδικού εγκεκριμένου για στρώματα βιοκτόνου απωθητικού ακάρεων, κοριών και ψύλλων.Το συγκεκριμένο βιοκτόνο αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων, κοριών και ψύλλων εξουδετερώνοντας παράλληλα για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους.

  • Οικολογικό ξελέκιασμα στρωμάτων: Υπάρχουν στρώματα που είναι επιβαρυμένα από ούρα, αίμα, εμετό, κιτρινίλες, ιδρώτα, μούχλα κ.α., καθώς και υπολείμματα τροφών/ποτών. Έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε όλους τους παραπάνω ειδικούς λεκέδες με την πιο προηγμένη τεχνολογία οικολογικού καθαρισμού μικροδιάσπασης (Microsplitting), η οποία δεν περιέχει και δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα τασιενεργών απορρυπαντικών, σαπουνιών, λευκαντικών κ.α. Για την υπηρεσία οικολογικού ξελεκιάσματος των στρωμάτων σας με τεχνολογία Microsplitting παρέχεται γραπτή πιστοποίηση μηδενικού χημικού αποτυπώματος.
 

Πλεονεκτήματα πιστοποίησης Allerg-STOP Professionals

 
  • Η πιστοποίηση καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας στρωμάτων ξενοδοχείων Allerg-STOP Professionals υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές του ΦΕΚ 3387/ΑΑ 4.27/20-10-2016.
  • Παροχή νέας εξειδικευμένης υπηρεσίας του ξενοδοχείου σας προς τους πελάτες σας, δηλαδή ενημερώνονται μέσω του πιστοποιητικού οι πελάτες ότι το ξενοδοχείο παρέχει στρώματα με πιστοποίηση οικολογικού καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας σε επτά γλώσσες.
  • Δημιουργία ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με την αξιοποίηση και της ηλεκτρονικής πιστοποίησης Allerg-STOP που σας παρέχουμε.
  • Θα έχετε πλέον απόλυτα ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες που θα καταθέτουν πολύ θετικά σχόλια στο TripAdvisor, το booking.com καθώς και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα, ακόμη και κατά την διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο, ανεβάζοντας θεαματικά την βαθμολογία της επιχείρησής σας σχετικά με την άνεση και την καθαριότητα που απολαμβάνουν.
  • Εξαλείφονται πιθανά παράπονα πελατών για αλλεργικά συμπτώματα ή τσιμπήματα κατά την διάρκεια της φιλοξενίας τους.
  • Προστασία και κάλυψη από πιθανές δικαστικές προσφυγές πελατών που αφορούν την καθαριότητα και υγιεινή των στρωμάτων του ξενοδοχείου.
 
 
Πιστοποίηση παρεχόμενων υπηρεσιών
 
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, OHSAS 18001, ISO 14001:2015 και εφαρμόζει πλήρως όλους τους απαιτούμενους ελέγχους για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.