Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
 
 
Απολυμάνσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
 
 
Τηλέφωνα: +302108646677
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
Ελικώνος 109
113 64 Αθήνα, Κυψέλη
 
Τηλέφωνο: +302108646491
 
Φαξ: +302108663636
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Φάκελος HACCP | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα

 
Η INOIL SERVICE Α.Ε. με έδρα την Αθήνα διαθέτει:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ (IPM) ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Η καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών είναι απαραίτητη, αφού είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον η ύπαρξη τους δημιουργεί καταστροφή του προϊόντος, δυσφήμηση της επιχείρησης, καθώς και νομικές κυρώσεις.

Για επιχειρήσεις που επεξεργάζονται ή διαχειρίζονται με οποιοδήποτε τρόπο τρόφιμα, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις με βάση τις απαιτήσεις οι οποίες αναφέρονται στην οδηγία 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ, του συστήματος HACCP - ISO 22000, της Ελληνικής και Διεθνής Νομοθεσίας στα θέματα "Insect & Pest Control (κοινοτική οδηγία 93/43/ΕΟΚ, ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/Β/4-10-2000).

Προτείνονται και ακολουθούνται εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων απεντόμωσης – μυοκτονίας, σε επαγγελματικούς χώρους (εργοστάσια, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, τράπεζες κλπ.). Η συχνότητα των εφαρμογών καθορίζεται ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, τα παρασιτολογικά προβλήματα που ελλοχεύουν και τη συχνότητα παρουσίας τους στο χώρο.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη. Δεν αφήνουν λεκέδες, μυρωδιές, έχουν μεγάλη υπολειμματική δράση και είναι αβλαβή για τη δημόσια υγεία.

Φάκελος HACCP - ΠΑΡΑΣΙΤΟΚΤΟΝΙΑΣ :

Εφόσον τηρείται πρόγραμμα εφαρμογών εντομοκτονίας και μυοκτονίας, με υπογεγραμμένο ετήσιο συμβόλαιο, σας παρέχεται φάκελος εντομοκτονίας – μυοκτονίας ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Κάτοψη της εγκατάστασης με επισήμανση των δολωματικών σταθμών
  • Εγκρίσεις των χρησιμοποιούμενων φαρμάκων από το Υ.Α.Α.Τ.
  • Περιγραφή-Οδηγίες χρήσεως (prospectus) και κανόνες ασφαλείας (safety data sheets) των χρησιμοποιούμενων φαρμάκων
  • Συμβόλαιο με την εταιρεία μυοκτονίας- εντομοκτονίας
  • Δελτία Ελέγχου μυοκτονίας- εντομοκτονίας (καταγράφονται τα αποτελέσματα ελέγχου των παγίδων- καταγράφονται και τα αρνητικά)
  • Πιστοποιητικά ελέγχου εφαρμογής ελέγχου εντομοκτονίας-μυοκτονίας
  • Άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών της επιστημονικής υπεύθυνου και της εταιρείας.
  • Τεχνοοικονομική μελέτη (προσφορά) της εταιρείας μας
  • Εκθέσεις εφαρμογής.

Μετά από κάθε εφαρμογή συντάσσεται υγειονομική έκθεση ευρημάτων και προτάσεων απαραιτήτων ενεργειών, υπογεγραμμένη από τη γεωπόνο της εταιρείας μας με πλήρες μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης και ενημέρωσης του φάκελου εντομοκτονίας – μυοκτονίας.

Ο φάκελος πιστοποιεί την εφαρμογή προγράμματος παρασιτοκτονίας στο χώρο σας στους αρμόδιους φορείς υγειονομικών ελέγχων (ΕΦΕΤ, κλπ).

Η ύπαρξη του είναι απαραίτητη και δίνει πλήρη εικόνα των προβλημάτων που παρουσιάζονται και της συχνότητας τους, των προτεινόμενων λύσεων και των χρησιμοποιούμενων χημικών μεθόδων.

Σε περίπτωση υπογραφής συμφωνητικού εφαρμογών καταπολέμησης των παρασίτων, οποιαδήποτε εμφάνιση παρασίτων στην επιχείρησή σας αντιμετωπίζεται με επαναληπτική εφαρμογή χωρίς επιπλέον χρέωση, εφόσον τηρούνται οι κανόνες υγιεινής του ΕΦΕΤ και οι οδηγίες που έχουν δοθεί από εμάς.

Η εταιρεία μας τονίζει: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει συνδυασμό προληπτικών μέτρων και μεθόδων καταπολέμησης.