Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
 
 
Απολυμάνσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
 
 
Τηλέφωνα: +302108646677
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
Ελικώνος 109
113 64 Αθήνα, Κυψέλη
 
Τηλέφωνο: +302108646491
 
Φαξ: +302108663636
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Διανομή Πετρελαίου | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα

 
Κατά την διάρκεια του χειμώνα, πολλοί διαχειριστές πολυκατοικιών αντιμετωπίζουν προβλήματα στην έγκαιρη και σωστή παράδοση του πετρελαίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις το πετρέλαιο που τους παραδίδεται δεν είναι καλής ποιότητας. Σε άλλες, περιμένουν το πετρέλαιο όλη μέρα . Σε αρκετές περιπτώσεις, οι ποσότητες που παραδίδονται είναι μικρότερες από αυτές που πληρώνουν. Με την INOIL SERVICE Α.Ε. δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Η INOIL SERVICE Α.Ε. προμηθεύει πετρέλαιο θέρμανσης αρίστης ποιότητας, στις σωστές ποσότητες και σε χαμηλές τιμές που δε μειώνουν την ποιότητά του.

Η παράδοση γίνεται αυθημερόν* ή την επομένη ημέρα το αργότερο, με προκαθορισμένο δίωρο ραντεβού και με απόλυτη συνέπεια στην παράδοση του πετρελαίου.

H INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα παρέχει στους διαχειριστές των πολυκατοικιών αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του πετρελαίου έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Μπορείτε να μας δώσετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα (link) ή τηλεφωνικά από τις 8:00 έως τις 18:00.

*για συγκεκριμένες περιοχές και σε παραγγελίες που γίνονται ως τις 12:00