Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
 
 
Απολυμάνσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
 
 
Τηλέφωνα: +302108646677
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες INOIL SERVICE Α.Ε.
 
Ελικώνος 109
113 64 Αθήνα, Κυψέλη
 
Τηλέφωνο: +302108646491
 
Φαξ: +302108663636
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Απολυμάνσεις - Μικροβιοκτονία | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα

 
Η INOIL SERVICE Α.Ε. με έδρα την Αθήνα, παρέχει απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

Με τον όρο Μικροβιοκτονία εννοούμε την μείωση του πληθυσμού μικροοργανισμών (παθογόνων & μη) σε αποδεκτά επίπεδα. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι οι ιοί, τα βακτήρια & κάποιοι μύκητες, οι οποίοι απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Είναι γνωστό ότι οι μικροοργανισμοί πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς ειδικά όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία).

Με την εφαρμογή της μικροβιοκτονίας ψεκάζονται όλες οι προσβεβλημένες επιφάνειες (αφού έχουν πρώτα καθαριστεί) με ψεκαστήρες προπιέσεως και εκνεφωτήρες θερμού ή ψυχρού νέφους. Σαν απολυμαντικά μέσα χρησιμοποιούνται διοξείδιο του χλωρίου, τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου, μείγματα αλδεϋδών κ.α. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον, δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τον ΕΟΦ .

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ασφάλεια από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό με βάση τις προδιαγραφές του συστήματος H.A.C.C.P. και υπό την επίβλεψη του ειδικού επιστήμονα.